Home Contact Us Site Map


About Us
Products
Support

 

 Κατάσ/μα Αθηνών

τηλ:  210 4323198  

 φάξ: 210 4314133 

 

 Κατάσ/μα Κρήτης

τηλ:   28210 88102  

φάξ:  28210 94091  


Επικοινωνια

 

 

 

 

l

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

internet marketing

Συνεργάτης

INTERNET MARKETING, BECOME PARTNER

Συστήνεις και κερδίζεις...

Κάνε αυτό  που κάνεις καθημερινά. Δηλαδή να μιλάς με φίλους, γνωστούς  και να προτείνεις ή να συστήνεις προιόντα ή υπηρεσίες που σου έκαναν εντύπωση ή που χρησιμοποίησες.

 Αυτό είναι κάτι  φυσιολογικό και ανθρώπινο.  Πόσες φορές κάθε μέρα δεν συστήνουμε ένα καλό φαγητο σε ένα εστατόριο, ένα καλό επαγγελματία, ένα μαγαζί, μια κομμωτρια, ένα σουπερμάρκετ, ένα καθηγητή, ένα ρούχο, την μάρκα ενός αυτοκινήτου, ένα καλό έργο στον κινηματογράφο, προτρέποντας ολους τους γνωστούς μας να το δούν ή να το δοκιμάσουν. Σχεδόν κάθε μέρα το κάνουμε ή πολλές φορές την ημέρα χωρίς ίσως  να το πολυκαταλαβαίνουμε.

 Το θέμα όμως είναι άλλο.  Μας δίνει κανένας από όλους αυτούς που συστήνουμε χρήματα; Το πολύ πολύ, απλά να μας ευχαριστήσει  όταν το μάθει αυτός που συστήσατε. Πάντως σίγουρα δεν μας δίνει χρήματα.

. Εδώ τα νέα είναι πολύ καλά. Σύστησε σε κάποιον γνωστό ή φίλο σου  τις Ελληνικές Υπηρεσίες ίντερνετ σήμερα  και εφόσον αγοράσει μία ή περισσότερες  από τις υπηρεσίες μας, εσύ κέρδισε  σε μετρητά το 10% της αξίας της υπηρεσίας που αγόρασε!!!

 Στις Ελληνικές Υπηρεσίες ίντερνετ τα πράγματα λειτουργούν σύγχρονα  και σύμφωνα με τις νέες τάσεις της εποχής. Οι Ελληνικές Υπηρεσίες ίντερνετ έχουν ήδη υπολογίσει στην αξία των υπηρεσιών  τους ένα επιπλέον κόστος το οποίο  κειμένεται από 10% έως 20% που έτσι και αλλιώς δίδεται στους εξωτερικούς πωλητές της υπό μορφή αμοιβών και είναι ενσωματωμένο στις επίσημες τιμές πώλησης των υπηρεσιών τους. Μέρος αυτών των χρημάτων λοιπόν  διατίθεται σε σας που απλά μας συστήνετε ένα πελάτη να αγοράσει  κάποια υπηρεσία από μας όπως ακριβώς κάνουν οι πωλητές μας. Δεν χρειάζετε να τρέχετε έξω ειδικά γιαυτό. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε  χρήματα.  Δεν χρειάζεται να  αγοράσετε κάτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε ότι ήδη κάντε μέχρι τώρα και  απλά σε ελεύθερο ή παράλληλο  με την δουλείας σας χρόνο, απλά συστήστε  τα site μας www.internet-services.gr και www.internet-marketing.org  αφού όμως πρώτα έχετε αποκτήσει δωράν το δικό σας κωδικό συνεργάτη συμπληρώντας μια φόρμα με τα στοιχεία σας κλικάροντας εδώ

Τα   μεγάλα μας πλεονεκτήματα  σε σχέση με τον ανταγωνισμό :

Eκπαίδευση των συνεργατών μας on line μέσω του εταιρικού μας site

▪ Πολύ ελκυστικές τιμές σε σχέση με την  ποιότητα των υπηρεσιών μας

Πρωτοποριακές - μονοπωλιακές υπηρεσίες προώθησης επιχειρήσεων στο ίντερνετ

Εμπειρία  σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες ( 350 ενεργοί πελάτες όλων των επαγγελμάτων που χρησιμοποιούν αποκλειστικά υπηρεσίες δικές μας )

Κορυφαίες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης δίνουν ένα ατράντακτο προβάδισμα

Άριστη υποστήριξη μετά την πώληση  - δωρεάν αναβάθμιση 2 φορές το χρόνο του site

Σε ποιούς απευθύνεται η πρόταση που κάνετε για παρουσίαση στο ίντερνετ ;

Μα φυσικά  σε όλους τους επαγγελματίες:

α. Στη μικρή επιχείρηση της γειτονιάς σας που δεν έχει τη  δυνατότητα μεγάλης επένδυση για ανάπτυξη έξω από την γεωγραφική περιοχή που βρίσκεται.

β. Στον επαγγελματία που θέλει να δουλέψει μόνο σε τοπικό επίπεδο και ενδιαφέρεται να δείξει την δουλειά του εύκολα και απλά αποφεύγοντας  το υψηλό κόστος του προσπέκτους, της ραδιαφωνικής ή τηλεοπτικής διαφήμισης. Δίνοντας μια απλή κάρτα και την ηλεκτρονική του διεύθυνση παρουσιάζει την δουλειά του συντηρεί  και διεύρυνει το ήδη υπάρχον πελατολογίο του κρατώντας τους πελάτες του συνεχώς σε επαφή.

 Στην ερώτηση ότι δεν έχουν όλοι κομπιούτερ να ξέρετε ότι οι ίδιοι μπορεί να μην έχουν οι φίλοι τους ή οι φίλοι των παιδών τους σίγουρα έχουν.

γ. Στην επιχείρηση που θέλει να πουλήσει προιόντα ή να κλείσει συνεργασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα

δ. Στα ξενοδοχεία ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που η ύφεση του εποχής δημιούργησε προβλήματα για τον κλασικό τουρισμό άνοιξε όμως τεράστια δυνατότητα για τους υπψήφιους πελάτες του ίντερνετ

ε. Σε όλους όσους έχουν απογοητευθεί από τον σύγχρονο τρόπο δουλειάς και αναζητούν να εκσυγχρονήσουν την επιχείρηση τους και να ανοιχθούν σε νέες αγορές χωρίς ρίσκο και υψηλό κόστος. Το ίντερνετ στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και δημιουργεί τεράστιες προοπτικές. Ήδη  σήμερα υπάρχουν 1450.000 χρήστες ίντερνετ στην Ελλάδα  και 380.000.000  ( 380 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο με ετήσια αύξηση κάθε χρόνο που αγγίζει το 200%. Αποτελεί  πιο ραγδαία παρθένα αγορά στο κόσμο.

Τώρα ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να ασχολειθείτε ...

Δημιουργείστε άμεσα ένα επιπλέον εγγυημένο εισόδημα  χωρίς κεφάλαιο,   χωρίς ρίσκο,  χωρίς σκοτούρες αρπάζοντας τώρα την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται απολαμβάνοντας την υποστήριξη και αρωγή ενός μεγάλου ονόματος.

Ελληνικές υπηρεσίες Ίντερνετ™

Για να σας δούν και να σας μάθουν όλοι....

Τα χρήματα κατατίθονται  μόνο στο τραπεζικό λογαριασμό του  συνεργάτη που έχει δικό του κωδικό   εντός 3  εργάσιμων ημερών από τη ημέρα εξόφλησης της υπηρεσίας.

Πληροφορίες εγγραφές ( κλικάροντας για την φόρμα επικοινωνίας εδώ )

 

© copyright 2003   Eλληνικες Υπηρεσιες  Ιντερνετ Ô


Χρήσιμες Υπηρεσίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων

 

Κατασκευές site

 

Ηλεκτρονικό εμπόριο

 

προτάσεις

συνεργασίας

Συνεργάτης

  Αντιπρόσωπος

Μεταπωλητής